Shopify Optimizari

Consultanta

If you are selling products online on Shopify, you will be able to benefit of our consultancy help for your eCommerce shop. We know how to tweak the site to perform better. What plug-ins and templates to use. We also have a deep understanding of multiple eCommerce framework, such as Shopify, WooCommerce, Magento, OpenCart and many more.

Dacă vindeți produse online pe Shopify, veți putea beneficia de ajutorul nostru de consultanță pentru magazinul dvs. de comerț electronic. Știm cum să modificăm site-ul pentru a obține performanțe mai bune. Ce pluginuri și șabloane să utilizați. De asemenea, avem o înțelegere profundă a mai multor cadre de comerț electronic, cum ar fi Shopify, WooCommerce, Magento, OpenCart și multe altele.

Compania noastră este specializată în servicii de consultanță în vânzări. De la hack-uri de creștere, servicii de optimizare, testare A / B, cum puteți crește mai mulți clienți potențiali online, precum și clienți potențiali offline. Gândim diferit și vom privi afacerea dvs. ca un outsider și vă vom ajuta să vedeți cum să priviți afacerea dvs. într-un mod nou și proaspăt.

Vedeți-ne Consultanta Servicii
Dar de ce?

De ce facem ceea ce facem?

Pandemia Covid-19 afectează miliarde de oameni din întreaga lume. Toată lumea este afectată de acest lucru. Această afirmație este și mai exactă atunci când ne gândim la întreprinderile mici și mijlocii. Ele sunt coloana vertebrală a economiei. Ei au nevoie de sprijinul nostru, mai ales când vine vorba de transformare digitală, vânzări online și marketing online. Scopul nostru la RocketSales este să continuăm să facem un impact oferind servicii de vânzare și marketing dincolo și dincolo și să ajutăm afacerea clienților noștri să treacă prin această pandemie.