Audit

SMO

Realizarea unui audit SMO este una dintre cele mai importante etape preliminare pentru a începe să căutăm cu seriozitate optimizarea prezenței și vizibilității în rețelele sociale. Ne oferă o imagine clară a situației actuale și ne ajută să luăm decizii în cunoștință de cauză cu privire la modul de îmbunătățire a situației actuale în bine.

Compania noastră este specializată în servicii SMO. De la audit, la eCommerce, prezența pe rețelele sociale și inițiativa de construire a mărcii, și servicii SMO pentru întreprinderi, compania noastră poate acoperi întregul spectru de servicii legate de SMO.

Vedeți-ne SMO Servicii
Dar de ce?

De ce facem ceea ce facem?

Pandemia Covid-19 afectează miliarde de oameni din întreaga lume. Toată lumea este afectată de acest lucru. Această afirmație este și mai exactă atunci când ne gândim la întreprinderile mici și mijlocii. Ele sunt coloana vertebrală a economiei. Ei au nevoie de sprijinul nostru, mai ales când vine vorba de transformare digitală, vânzări online și marketing online. Scopul nostru la RocketSales este să continuăm să facem un impact oferind servicii de vânzare și marketing dincolo și dincolo și să ajutăm afacerea clienților noștri să treacă prin această pandemie.

How well are you doing on social media? Stop guessing, and get an SMO Audit!

RocketSales audit este €499 pentru audit. Plătește doar pentru ceea ce folosești, punct.

Simplu Audit

499

Pentru audit, pe site / canal.

Incepe
Începeți să vindeți mai mult astăzi

  • Raport complet despre activitatea mărcii dvs.
  • Scurtă analiză competitivă
  • Topul celor mai performante 3 postări / conturi
  • Postează oportunități

  • * Toate taxele sunt facturate în EUR (€). TVA și taxe excluse.